Rundvlees, weten waar het vlees vandaan komt...

We verkopen rundvlees van vleesstieren, opgegroeid  op ons eigen bedrijf . Jonge stiertjes worden groot bij hun moeder, eenmaal groot komen ze bij ons terecht in ruime strohokken. Ons vlees onderscheidt zich door een  fijne en malse smaak.  Alles diepgevroren, vacuüm verpakt en panklaar. En iedereen mag altijd een kijkje nemen in de stal!
.
Vanaf  11 december weer vers vlees! T.m. 9 december kunt u afwijkende gewichten vlees bestellen. Bijvoorbeeld, picanha, bavette, lende-rollade, rollade

Ook verkopen we  kerst-gezinspakketjes en kerstpakketten  in een mooie geschenktas en gratis recepten folder.img_1569-4

BBQ/gourmet pakketje: 10 euro 

  • 2 gekr. gehaktschijven,
  • 3 shaslicks, (gekr. blokjes picanha/staartstuk)
  • 2 dunne biefstuk.

Gezinspakketje kerst: 20 euro 

(Uitgaande van 4 personen maar dit is p.p. uit te breiden)

  • 4 Hollandsche biefstukjes
  • 4 runder- saucijsjes
  • 1 sudderlapje
  • 1 pakje gehakt a 500 gr.
  • GRATIS pakje hamburgerkruiden en een receptenfolder.

Kerstpakket 1: (klein)  27,50 euro 

  • 2 Hollandsche biefstukjes  (verpakt per 2)
  • 3 sjaslieks, met gekruide picanha blokjes (verpakt per 3)
  • 2 gekruide gehaktschijven
  • 2 runder-saucijsjes
  • 2 rundervinken
  • 1 x 500 gr suddervlees.
  • 1 x 275 gr. rundergehakt
  • GRATIS pakje hamburgerkruiden en een receptenfolder.

Kerstpakket 2: (groot) 50 euro

  • 4 Hollandsche biefstukjes  (verpakt per 2)
  • 6 sjaslieks, met gekruide piranha-blokjes (verpakt per 3)
  • 4 gekruide gehaktschijven
  • 4 rundersaucijsjes
  • 4 rundervinken
  • 2 x 500 gr suddervlees.
  • 2 x 275 gr. rundergehakt
  • GRATIS pakje hamburgerkruiden en een receptenfolder.

Prijslijst.

Prijzen op foto vermeld per kg. (Aanklikken voor groter formaat.) We verkopen alles in “panklare stukjes”, zie vleeslijst hieronder.  Doordat we eenvoudig werken, ons vlees  in een klein winkeltje in de boerderij verkopen, kunnen we onze prijzen laag houden. Daarnaast brengen we ons vlees aan huis tegen een kleine vergoeding. (Tot een straal van 15 km. rond ons bedrijf.)

img_1978-2

Soortenlijst: 

  • biefstuk (haas, kogel en Hollandsche);  verpakt per 2 en per stuk. 
  • entrecote; verpakt per stuk.
  • bavet; verpakt per 300 gr.
  • bieflap; verpakt per 300 gr. 
  • biefreepjes; verpakt per 350 gr. 
  • rosbief; div. gewichten mogelijk tot 800 gr. 
  • staartstuk/picanha; sjaslieks met gekruide blokjes.
  • lendelap; verpakt per 500 gr. 
  • tartaargehakt; verpakt per 300 gr. 
  • sucade; verpakt per 400/500 gr.
  • braadvlees; verpakt per 500/600 gr. 
  • riblap; verpakt per 500/600 gr. 
  • short ribs; verpakt per 500/ 600 gr.
  • stooflap; verpakt per 500/600 gr. 
  • klapstuk of borstlap; verpakt per 500/600 gr. 
  • poulet; verpakt per 300/350 gr 
  • rundergehakt; verpakt per 500 en 275 gr.
  • gekruide gehaktschijf; verpakt per 2 en per stuk
  • rundervinken; verpakt per 2 en per stuk 
  • saucijsjes; verpakt per 2 en per stuk 
  • schenkel; verpakt per 350 tot 500 gr. 
  • Rollade, gewicht 1 kg
  • Lenderollade, gewicht 1 kg
  • Bakleverworst; verpakt per 350 gr.