Rundvlees, weten waar het vlees vandaan komt...

We verkopen rundvlees van vleesstieren, opgegroeid  op ons eigen bedrijf . Jonge stiertjes worden groot bij hun moeder, eenmaal groot komen ze bij ons terecht in ruime strohokken. Ons vlees onderscheidt zich door een  fijne en malse smaak.  Alles diepgevroren, vacuüm verpakt en panklaar. En iedereen mag altijd een kijkje nemen in de stal!
.

 

We verkopen ook  10 euro, bbq-pakketjes/vakantie-pakketjes. 

Inhoud: 2 gemarineerde biefstuk, 2 gekruide picanha sjaslieks, 2 hamburgers.

Voor de BBQ nu ook grote stukken:

Picanha, Bavette, Rosbief en Ezeltje. Gewicht van 500 gram tot ruim 1,1 kg!  Met (h)eerlijke prijzen! 

 

 

Prijslijst.

Prijzen op foto vermeld per kg. (Aanklikken voor groter formaat.) We verkopen alles in “panklare stukjes”, zie vleeslijst hieronder.  Doordat we eenvoudig werken, ons vlees  in een klein winkeltje in de boerderij verkopen, kunnen we onze prijzen laag houden.

Onderstaande prijzen  per 29 aug.  2024

prijslijst vlees dec. 2022

Soortenlijst: 

  • biefstuk (haas, kogel en Hollandsche);  verpakt per 2 en per stuk. 
  • entrecote; verpakt per stuk.
  • bavette; verpakt per 500 gr.
  • bieflap; verpakt per 300 gr. 
  • biefreepjes; verpakt per 350 gr. 
  • rosbief; div. gewichten mogelijk tot 800 gr. 
  • staartstuk/picanha; sjaslieks met gekruide blokjes of grote stukken
  • lendelap; verpakt per 500 gr. 
  • tartaargehakt; verpakt per 300 gr. 
  • sucade; verpakt per 400/500 gr.
  • braadvlees; verpakt per 500/600 gr. 
  • riblap; verpakt per 500/600 gr. 
  • short ribs; verpakt per 500/ 600 gr.
  • stooflap; verpakt per 500/600 gr. 
  • klapstuk of borstlap; verpakt per 500/600 gr. 
  • poulet; verpakt per 300/350 gr 
  • rundergehakt; verpakt per 500 en 275 gr.
  • gekruide gehaktschijf; verpakt per 2 en per stuk
  • rundervinken; verpakt per 2 en per stuk 
  • saucijsjes; verpakt per 2 en per stuk 
  • schenkel; verpakt per 350 tot 500 gr. 
  • rollade, gewicht 1 kg
  • lenderollade, gewicht 1 kg
  • bakleverworst; verpakt per 350 gr.