Rundvlees, weten waar het vlees vandaan komt...

 We verkopen rundvlees van vleesstieren, opgegroeid  op ons eigen bedrijf . Jonge stiertjes worden groot bij hun moeder, eenmaal groot komen ze bij ons terecht in ruime strohokken. Ons vlees onderscheidt zich door een  fijne en malse smaak. We verkopen  zowel samengestelde pakketten als “losse” stukjes rundvlees. Alles diepgevroren, vacuüm verpakt en panklaar. En iedereen mag altijd een kijkje nemen in de stal!
.

 

We verkopen de volgende soorten:

  • biefstuk (haas, kogel en Hollandsche); 
  • entrecote;
  • bieflap;
  • biefreepjes;
  • rosbief;
  • staartstuk;
  • lendelap;
  • tartaargehakt;
  • sucade;
  • braadvlees;

 

  • riblap;
  • stooflap;
  • klapstuk of borstlap;
  • poulet;
  • rundergehakt; (500 en 275 gr.) 
  • gekruide gehaktschijf;
  • rundervinken;
  • saucijsjes;
  • schenkel;