Arrangementen, heerlijk uitrusten bij het bakhuisje....

Familiedagen, buurtfeesten of andere groepen:  maak kennis met één van onze arrangementen.  We hebben er een aantal samengesteld en werken daarvoor  samen met andere bedrijven.  Tevens staan we  open voor ieders wensen, ideeën en combinaties van arrangementen. Onze arrangementen bieden  we aan voor allerlei groepsgroottes. Maar men moet er wel rekening mee houden de meeste activiteiten buiten plaats vinden. 

Tip: Tegen een kleine vergoeding maken we groepsfoto’s voor u!  Deze maken we op ons erf en worden via mail in hoge resolutie aan u toegestuurd. Vraag tijdens uw verblijf naar de mogelijkheden. 

.

_MG_6257

1. “Doe de pannenkoek !” Start met een gevulde picknickmand. (drinken en een lekkernij) bij het boerenhuisje. Daarna de activiteiten  van Roke’s Erf. Maar ook op zoek naar de ingrediënten voor de Pannenkoeken. Verse melk van de koeien, eieren van de kippen, meel van het graan. Alles gedaan en gevonden? Dan op weg naar aardbeienboerderij RozemArrie. Op deze prachtige locatie 4 km. van Roke’s Erf bakt u bij het theehuis zelf de pannenkoeken in een reuze koekenpan! Beleg ze met verse aardbeien, jam, spek, kaas, stroop of suiker. Max. 40 deelnemers. Dit arrangement kan ook vanaf RozemArrie gedaan worden.  Duur: 4-6 uur. Prijs:  17,50,-p.p.

2. “Met de kleine paardenkar door het boerenbos.”  

Tijdens de activiteiten van Roke’s Erf huren wij een kleine paardenkar in met 2 haflingers (paarden) er voor!  Deze wachten bij het kleine huisje op de bezoekers. Ze nemen hen mee door het boerenbos, op zoek naar … Ja dat vertellen we niet! Wat we wel vertellen dat het een prachtige belevenis is voor jong en oud! Duur 1 tot 2 uur tijdens de activiteiten. De activiteiten kunnen uiteraard langer duren. Prijs: 2,50 p.p. extra (Boven op de entree prijs van Roke’s Erf activiteiten, bij minimaal 20 deelnemers.)

Dit jaar (2021) zullen in verband met de onzekere regels omtrent het Coronavirus arrangement 3 t.m. 5 niet mogelijk zijn.

3. “Boerendag Arriërveld met  huifkartocht.” De koetsiers  van “het Belsenspan” leiden u over land en bospaden. De kinderen mogen op de bok en ieder die het wil mag helpen mennen. Maak kennis met de prachtige grote paarden. De koetsiers vertellen er vol liefde over. In het bos een stop voor een consumptie. Terug op Rokes Erf keuze uit  2 activiteiten. (voor groepen vanaf 20 personen) Duur: 3-4 uur. Prijs:  €17,50- p.p.

4. “Proef en beleef Roke’s Erf  met BBQ.” In ons boerenhuisje staat de koffie en koeken klaar . Keuze uit onze activiteiten. Even pauze? Doe of u thuis bent: neem een glas fris uit de gevulde koelkast. Op afgesproken tijd staat de volledig  verzorgde BBQ klaar. Het vlees van Roke’s Erf is nu te proeven ! Maar daarbij ook een assortiment BBQ-vlees, salades en stokbrood. Duur: 3-6 uur. Prijs:  €23,- volw. €18,-  kind. tot 12 jr.

5. “Roke’s Erf Familiemiddag met patat.” Start met  drinken en een koek/snoepverrassing bij het boerenhuisje. Kinderen kunnen alvast spelen op het grote erf . Eenvoudig maar leuk: skelteren, voetballen, in de draaimolen, trampoline springen of steltlopen en hoepelen zoals vroeger.  Daarna in het doolhof  of golven door het bos. Weer spelen en even drinken. Een zakje chips voor iedereen. Nu het klompenpad. Blijf lekker hangen in de strospeelschuur. Terug staat de patat en snacks klaar. We sluiten af met  boerenijsjes. Duur: 2,5 tot 3,5 uur. Prijs: €13,-  p.p.

Tot slot een leuke tip voor kleine groepjes volwassenen als afsluiting na de activiteiten bij ons :

TIP. Kookworkshop bij de Kookweide te Witharen

In een ontspannen sfeer en met uniek uitzicht op de koeien in de melkstal, kookt boerin Nicole op haar eigen boerderij de Velshoeve te Witharen  met een groepje een heerlijk  diner. Of een boeren tapas. Geen Haute Cuisine, maar wel lekkere, “BOERgondische”  gerechten passend bij het seizoen. In overleg met en uitgezocht door Nicole.  In de keuken werkt ze met eerlijke producten die allemaal in de streek of soms zelfs in eigen tuin worden geproduceerd.  Zeer geschikt voor een team uitje, vriendinnen dag, familie-uitje of  vrijgezellenfeest.
De recepten krijg je ook zodat je thuis ook “KOElinair” aan de slag kan!  site: Kookweide