Arrangementen, heerlijk uitrusten bij het bakhuisje....

Familiedagen, buurtfeesten of andere groepen:  maak kennis met één van onze arrangementen.  We hebben er een aantal samengesteld.  Tevens staan we  open voor ieders wensen, ideeën en combinaties van arrangementen.  Men moet er  rekening mee houden dat de meeste activiteiten buiten plaats vinden. 

_MG_6257

1. “Doe de pannenkoek !”

Start met koffie/thee/limonade en een heerlijke lekkernij bij het gezellige theehuis van aardbeienboerderij RozemArrie.  Daarna naar ons voor leuke activiteiten. Alles kan en mag gedaan worden!  Ook een heerlijke pauze in en bij het rustpunt hoort erbij! Op het eind op zoek naar de ingrediënten voor de pannenkoeken. Verse melk , eieren en meel. Alles gedaan en gevonden? Dan weer terug naar RozemArrie. (4 km. van Roke’s Erf) Hier bakt u bij het theehuis zelf de pannenkoeken in een reuze koekenpan! Beleg ze met verse aardbeien (indien aanwezig, aardbeien zijn niet het hele seizoen aanwezig), jam, spek, kaas, stroop of suiker. Iedereen mag zoveel pannenkoeken eten als ie op kan!  Max. 40 deelnemers. Prijs: 20.00 p.p. Kinderen t.m. 2 jaar gratis. Duur arrangement: 3 tot 5 a 6 uur.

Tip hierbij: neem zelf bolletjes mee voor de pauze op Roke’s Erf en bak op het eind van de dag de pannenkoeken.  Dan kan dit arrangement dag vullend gedaan worden! 

2. “Met de kleine paardenkar door het boerenbos + activiteiten Roke’s Erf”. 

Tijdens de activiteiten van Roke’s Erf huren wij een kleine paardenkar in met 2 haflingers (paarden) er voor!  Deze wachten bij het kleine huisje op de bezoekers. Ze nemen hen mee door het boerenbos, op zoek naar …. Ja, dat vertellen we niet! Wat we wel vertellen is dat het een prachtige belevenis is voor jong en oud! Duur 1 tot 2 uur tijdens de activiteiten. De activiteiten kunnen uiteraard langer duren. Prijs: 3,- p.p. extra (Boven op de entree prijs van Roke’s Erf activiteiten) bij minimaal 20 deelnemers en 5,- p.p. bij 10 tot 20 deelnemers.

4. “Mini-fotoshoot + activiteiten Roke’s Erf. “

U organiseert leuke activiteiten voor het gezin, familie of uw groep op ons erf en wilt er leuke foto’s bij? Want de familie/groep is nu allemaal bij elkaar!Dat kan!

Wij huren een vakkundig fotografe (Ilse) in die een heuse mini-fotoshoot met uw groep maakt! Samen met haar kiest u de mooiste plekjes op ons erf en maakt ze prachtige herinneringen voor later! De fotoschoot kost 90,- extra.  Daarvoor komt ze ruim een half uur op een afgesproken tijd.  De galerij foto’s wordt toegestuurd en in overleg kunt u 8 foto’s kiezen die na betaling in hoge resolutie uw eigendom worden.  (Deze kosten komen bovenop de entree kosten )

5. “Vrolijke koe schilderen + activiteiten Roke’s Erf.” 

Loop eerste het klompenpad over de boerderij om genoeg inspiratie te krijgen! Ga daarna met een mand vol schilder-spullen aan de slag. Kies een stekje op ons erf en laat uw creativiteit  de vrije loop!  In de mand zit verf, kwasten, een schilderdoek en een kleurig voorbeeld.  Maar natuurlijk mag u ook zelf een creatie maken. Kosten klompenpad + vrolijke-koe schilderen:  10, – euro p.p. Hartvormig schilderij kan ook! 11.00 p.p.

4. “Roke’s Erf Familiemiddag met patat.” 

Start met  drinken en een koek/snoepverrassing bij het boerenhuisje. Kinderen kunnen alvast spelen op het grote erf . Eenvoudig maar leuk: skelteren, voetballen, in de draaimolen, trampoline springen of steltlopen en hoepelen zoals vroeger.  Daarna in het doolhof  of golven door het bos. Weer spelen, even drinken en een zakje chips voor iedereen. Nu het klompenpad. Blijf lekker hangen in de strospeelschuur. Terug staat de patat en snacks klaar.  We sluiten af met boerenijsjes. Duur: 2,5 tot 3,5 uur. Prijs: €16,50 p.p.


 

TIP: “Op bezoek bij collega boer of boerin”. Zie www.deboeralsgastheer.nl Een leuke lichten we er uit:

Kookworkshop bij de Kookweide te Witharen

In een ontspannen sfeer en met uniek uitzicht op de koeien in de melkstal, kookt boerin Nicole op haar eigen boerderij de Velshoeve te Witharen  met een groepje een heerlijk  diner. Of een boeren tapas. Geen Haute Cuisine, maar wel lekkere, “BOERgondische”  gerechten passend bij het seizoen. In overleg met en uitgezocht door Nicole.  In de keuken werkt ze met eerlijke producten die allemaal in de streek of soms zelfs in eigen tuin worden geproduceerd.  Zeer geschikt voor een team uitje, vriendinnen dag, familie-uitje of  vrijgezellenfeest.
De recepten krijg je ook zodat je thuis ook “KOElinair” aan de slag kan!  site: Kookweide