Arrangementen, heerlijk uitrusten bij het bakhuisje....

Familiedagen, buurtfeesten of andere groepen:  maak kennis met één van onze arrangementen.  We hebben er een aantal samengesteld en werken daarvoor  samen met andere bedrijven.  Tevens staan we  open voor ieders wensen, ideeën en combinaties van arrangementen. Onze arrangementen bieden  we aan voor allerlei groepsgroottes. Maar men moet er wel rekening mee houden de meeste activiteiten buiten plaats vinden. 

.

_MG_6257

.

1. “Doe de pannenkoek !” Start met een gevulde picknickmand. (drinken en een lekkernij) bij het boerenhuisje. Daarna de activiteiten  van Roke’s Erf. Maar ook op zoek naar de ingrediënten voor de Pannenkoeken. Verse melk van de koeien, eieren van de kippen, meel van het graan. Alles gedaan en gevonden? Dan op weg naar aardbeienboerderij RozemArrie. Op deze prachtige locatie 4 km. van Roke’s Erf bakt u bij het theehuis zelf de pannenkoeken in een reuze koekenpan! Beleg ze met verse aardbeien, jam, spek, kaas, stroop of suiker. Max. 40 deelnemers. Dit arrangement kan ook vanaf RozemArrie gedaan worden.  Duur: 4-6 uur. Prijs:  15,-p.p.

2. “Workshop koe schilderen of schetsen” 

2a.  Keuze uit: “Koe of stier schilderen  op paneel” Boerin Ina heet u van harte welkom in de stallen en laat u kennis maken met de koeien-dames; aaien, voeren, melk proeven. Alles hoort erbij. Ze laat u achter in de stal met een gevulde koffiemand met o.a een taart van boer Pieter! Boerin/kunstenares Danielle heeft ondertussen de spullen klaar gemaakt. U gaat aan de slag! Met verf op een houten paneel. Een modern en leuk schilderij wordt het resultaat ! Duur 2,5-3 uur. €25,- p.p.

2b. Keuze uit “Koeienstreken in de stallen”.  U gaat met Danielle dwars door alle stallen van Roke’s Erf. Overal maakt u een schets met houtskool en leert de vormen en belevingen van de koeien, kalfjes, stieren. Op een speelse en ongedwongen manier komt er zo een mooi resultaat op papier.  De workshops zijn geschikt voor iedereen. Ook voor wie nog nooit een penseel/potlood heeft aangeraakt. Enthousiasme is genoeg! Maximaal aantal deelnemers: 10. Een groter aantal deelnemers is mogelijk d.m.v een combinatie-arrangement.  Duur:  1,5-2 uur. €15, – p.p.

3. “Boerendag Arriërveld met  huifkartocht” De koetsiers  van “het Belsenspan” leiden u over land en bospaden. De kinderen mogen op de bok en ieder die het wil mag helpen mennen. Maak kennis met de prachtige grote paarden. De koetsiers vertellen er vol liefde over. In het bos een stop voor een consumptie. Terug op Rokes Erf keuze uit  2 activiteiten. (voor groepen vanaf 20 personen) Duur: 3-4 uur. Prijs:  €14,- p.p.

4. “Proef en beleef Roke’s Erf  met BBQ” In ons boerenhuisje staat de koffie en koeken klaar . Keuze uit onze activiteiten. Even pauze? Doe of u thuis bent: neem een glas fris uit de gevulde koelkast. Op afgesproken tijd staat de volledig  verzorgde BBQ klaar. Het vlees van Roke’s Erf is nu te proeven ! Maar daarbij ook een assortiment BBQ-vlees, salades en stokbrood. Duur: 3-6 uur. Prijs:  €21,- volw. €16,-  kind. tot 12 jr.

5. “Roke’s Erf Familiemiddag met patat” Start met  drinken en een koek/snoepverrassing bij het boerenhuisje. Kinderen kunnen alvast spelen op het grote erf . Eenvoudig maar leuk: skelteren, voetballen, in de draaimolen, trampoline springen of steltlopen en hoepelen zoals vroeger.  Daarna in het doolhof  of golven door het bos. Weer spelen en even drinken.  Een zakje chips voor iedereen. Nu het klompenpad. Blijf lekker hangen in de strospeelschuur. Terug staat de patat en snacks klaar. We sluiten af met  ijsjes. Duur: 2,5 tot 3,5 uur.Prijs: €11,-  p.p.